Välkommen till

Mantorp Tak

Papptak Motala

Få ett pålitligt och högkvalitativt papptak från Mantorp Tak – din helhetsleverantör för taklösningar i närheten av Motala. Kontakta oss idag för att boka din nästa takinstallation!

Våra Tjänster

Nyläggning

Reparation

Omläggning

Ditt tak är värd det bästa!

Välkommen till Mantorp Tak! Vi är din helhetsleverantör när det gäller papptak i Motala med omnejd. Med många års erfarenhet inom branschen erbjuder vi högkvalitativa taklösningar till både privatpersoner och företag. Vår specialitet är papptak, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder det senaste inom teknologi och materialval. Vi arbetar alltid för att överträffa dina förväntningar och leverera tak som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Låt oss hjälpa dig med ditt nästa takprojekt – kontakta oss idag!

Låt Mantorp Tak ta hand om ditt tak – från installation till underhåll!

Om oss

Efter flera år som takläggare beslutade sig Jimmy Karlsson våren 2020 att starta Mantorp Tak. Vi utgår från Mantorp men arbetar i stora delar av dess omnejd, däribland Motala. Sedan företagets start har visionen alltid varit tydligt, vi vill leverera kvalitativa arbeten och god service till våra kunder. Med en lång erfarenhet inom takläggning kan vi bistå med vår expertis och ge dig som kund ett estetiskt snyggt resultat!

Vi på Mantorp Tak arbetar alltid enligt tätskiktsgarantiers riktlinjer, leverantörsansvisningar och Hus AMA. Med andra ord kan du som kund alltid lita på att du får ett resultat som håller i längden.

Mantorp Tak

Tjänster

Mantorp Tak levererar vi alltid högkvalitativa och hållbara taklösningar utifrån kundens specifika önskemål. Vårt fokus på kvalitet och kundanpassade tjänster garanterar ett resultat som håller i många år framöver.

Nyläggning

Vi på Mantorp Tak erbjuder professionell nyläggning av papptak som ger ditt hus ett effektivt och hållbart skydd mot väder och vind. Våra erfarna takläggare garanterar en smidig och säker installation.

Reparation

Finns det brister på nuvarande papptaket? Våra erfarna takläggare kan fixa allt från mindre sprickor till större skador på ett effektivt och hållbart sätt. Vi ser till att ditt tak skyddar ditt hem igen.

Omläggning

Behöver ditt papptak en omläggning? Då kan Mantorp Tak hjälpa dig. Vi utför en omläggning av ditt tak för att garantera högsta kvalitet och hållbarhet. När vi lägger tak använder vi oss av de bästa materialen för att säkerställa att ditt tak kommer att hålla länge.

Papptak Motala
0706-98 77 39
Riksvägen 12, 595 57 Mantorp

mantorptak.se

Facebook

Papptak Motala

Mantorp Tak är din helhetsleverantör inom takläggning. Vi erbjuder högkvalitativa och hållbara lösningar för både privatpersoner och företag. Våra skickliga takläggare levererar alltid resultat som överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig i Motala med papptak!

VI ERBJUDER

Tjänster inom papptak

Nyläggning

Reparation

Omläggning